пятница, 3 октября 2014 г.

День Вчителя

        Бути вчителем – це здійснювати подвиги кожного дня!
    Щорічно в першу суботу жовтня в більше ніж 100 країнах світу відмічається одне з найпотрібніших свят – День Вчителя. Це свято для всіх вчителів та працівників сфери освіти – день, в який проголошуються роль та заслуги вчителів в процесі якісної освіти на всіх рівнях.
       Коли настає День Вчителя, в школах панує атмосфера свята і пожвавлення. Школярі вітають своїх улюблених вчителів, дарують їм квіти і роблять маленькі знаки уваги. Проте найголовніший подарунок - це вираз подяки та безмірної поваги до такої нелегкої, але такої потрібної вчительської праці. Цей день вчителі зустріли радісно, як ніколи, адже вони із задоволенням розглядали яскраві стінгазети, листівки, поробки, які виготовили заздалегідь учні школи. Самі ж вчителі взяли участь у творчій виставці «Ярмарок педагогічних талантів».


             Після завершення уроків уся шкільна родина зібралася в актовій залі, де відбулося шкільне свято, приурочене до Дня Вчителя. Звучали вірші, лунали пісні про складну, але водночас таку необхідну та благородну вчительську працю, виконувалися танці, сценки про шкільне життя та про рідних вчителів, які з материнською ласкою ведуть малюків у доросле життя дорогою знань та добра. Вся організація святкового дня пройшла на високому рівні. З впевненістю можна сказати: «Талановиті вчителі виховують талановитих і здібних дітей!».




Комментариев нет:

Отправить комментарий